Certificatul Internațional Pearson Young Learners (PTE Young Learners)

International Certificate Pearson Young Learners (PTE Young Learners) este o evaluare distractivă a limbii engleze pentru copii cu vârste între 6 și 13 ani, oferită de Edexcel, cel mai mare organism de examinare din Marea Britanie.

International Certificate Young Learners testează capacitatea unui tânăr cursant de a folosi structuri și funcții în contexte realiste și, mai târziu în serie, testează capacitatea acestora de a folosi limbajul pentru a îndeplini sarcini de comunicare specifice, cu accent pe scenarii din viața reală, mai degrabă decât pe cunoștințe a elementelor specifice limbajului și a vocabularului.

International Certificate Young Learners evaluează cele patru abilități: ascultare, citire, vorbire și scriere, organizate în două părți, partea vorbită și partea scrisă. Vă rugăm să rețineți că atât partea scrisă, cât și cea vorbită trebuie promovate pentru a obține o notă de trecere.

Testul International Certificate Young Learners nu este recunoscut în scopuri de imigrare. Dacă aveți nevoie de un test în scopuri de imigrare, vă rugăm să vizitați  PTE Academic .

Ce este International Certificate Young Learners?

Certificatul internațional Pearson Young Learners reprezintă o soluție de evaluare care se potrivește cursanților de la nivelul pre-A1, la nivelul A2 în cadrul CECRL, la patru niveluri diferite de competență în limba engleză.

Certificatul internațional Pearson Young Learners integrează cele patru abilități lingvistice cheie: ascultare, citire, vorbire și scriere.

Este compus din două părți: o probă scrisă care evaluează ascultarea, citirea și scrierea și o probă vorbită. Partea vorbită a probei și partea scrisă se susțin separat. Datorită naturii comunicative a acestui certificat Pearson Young Learners, testele pot fi mai scurte fără a compromite fiabilitatea rezultatelor.

 

De ce să alegeți Certificatul Internațional Pearson Young Learners?

Certificatul Internațional Pearson Young Learners oferă cursanților o calificare a cunoștițelor de engleză acreditată de Pearson Edexcel, printr-un test de engleză distractiv și fără stres.

  • Accent pe scenarii din viața reală, mai degrabă decât pe cunoașterea anumitor elemente de limbaj și vocabular
  • Mediul de testare fără stres include potrivirea numelui cu imaginea, scrierea povestirii sau participarea la o conversație, plus o secțiune vorbită în grup care se desfășoară în timp ce elevii joacă un joc de masă
  • Conținutul captivant și familiar urmărește aventurile familiei Brown la toate nivelurile de testare.

 

Despre scoruri

Folosind un sistem de marcare online (e-Pen) și un sistem de servicii de centru de testare bazat pe web, Pearson oferă feedback rapid și util cu privire la performanța individuală a elevilor la teste.

Feedback-ul detaliat este oferit sub forma unui raport de performanță al candidatului, care include o defalcare a scorurilor pentru ascultare, vorbire, citire și scriere. Acestea sunt trimise centrelor de testare care le distribuie corespunzător.

Notele acordate pentru test sunt cu distincție, cu merite sau admis. Dacă cei care susțin testul nu obțin o notă de promovare, ei primesc un raport de performanță al candidatului, dar nu un certificat.

 

Unde se susține testul?

Certificatul Internațional Pearson Young Learners constă într-un text scris pe hârtie și un test vorbit (cu un examinator și un grup de 5 persoane care susțin testul), care sunt livrate printr-un număr de centre înregistrate în peste 40 de teritorii la nivel global.

Centrele de testare care eliberează Certificatul Internațional Pearson Young Learners sunt de obicei școli de stat și școli de limbi străine. Fiecare centru are datoria de a furniza dovezi că testele vor fi efectuate conform reglementărilor, ca parte a înscrierii pentru a deveni un centru de testare.

Intelligent Learning se numără printre centrele oficiale de testare pentru acordarea Certificatului Internațional Pearson Young Learners.