Testări pentru atestarea cunoștințelor

testări limbi străine

Centrul nostru organizează cursuri de limbi străine atât pentru copii cât și pentru adulți. În consecință vă putem ajuta cu acumularea de cunoștințe noi. Dacă doriți să vă evaluați nivelul de cunoștințe, o putem face pentru Dvs. prin organizarea unei testări conform testărilor internaționale pentru fiecare limbă în parte și vă putem elibera o adeverință care să ateste rezultatul obținut.

Dar în mod curent, examinările internaționale prin care vi se confirmă cunoștințele și vi se eliberează un certificat internațional sunt organizate de Centrele de testare, aferente fiecărei limbi.

  • Pentru limba engleză, autoritatea care organizează examinarea și eliberareea de certificate este fie Cambridge Assesment Centre, Pearson International English Certificate, fie institutul Telc.
  • Pentru limba germană, testează în mod certificat doar Goethe Institut prin centtrele sale în toată lumea și un departament al Ministerului Culturii German: Kultusministerkonferenz, ce susține studierea limbii germane în rândul copiilor și sponsorizează susținerea examenelor de limba germană pentru copii în școlile cu învățare intensivă din România și multe alte țări.
  •  Cunoștințele de limba franceză sunt evaluate la nivel internațional de Alliance Francaise, iar cele de limba spaniolă sunt eliberate de Institutul Cervantes din fiecare țară.

În cazul în care doriți să fiți integrați în una din grupele noastre deja existente sau dacă vreți să începeți la noi un curs de limbi străine, v-am pregătit în continuare testări de clasificare per fiecare nivel de cunoștințe. Apăsați pe link-urile de mai jos, pentru fiecare testare necesară. Mult succes!

Testare limba germană A1 copii – Google Forms

Evaluare preliminară limba germană A1 – Google Forms

Evaluare preliminară limba engleză adulți A1 – Google Forms

Evaluare limba engleză adulți A2/B1: https://docs.google.com/forms/d/10TcwE3fm24tguZbboxE55bnVV3tj1euctsDjWviNbvk/edit