Curs Limba Germană pentru copii şi adolescenți

Limba germană face parte din familia limbilor germanice occidentale, având peste 120 de milioane de vorbitori nativi. Această limbă este utilizată ca limbă oficială în Germania, Austria, Elveția și Lichtenstein. Ca limbă străină este vorbită de milioane de nativi germani din Franța, Italia, Belgia, Danemarca, Luxemburg, Polonia, Rusia și chiar România. Datorită întinderii sale, face parte din cele 3 limbi oficiale ale aparatului Uniunii Europene.

Centrul nostru oferă cursuri de limbă germană pentru copii și adolescenți, începători și avansați, într-un mediu stimulant, plăcut și nu în ultimul rând profesionist.

Metoda noastră de predare se axează pe utilizarea limbii în afara clasei de curs, în viața de zi cu zi. De aceea, baza activităților pedagogice de află acceași metodă comunicativă. Această metodă presupune un proces de învățare deschis, cu forme de lucru diverse, orientat spre interesele copiilor. Copilul se află în centrul activității de predare, creându-și propriile dialoguri, prezentări și proiecte, aflați în atentă supraveghere a corectitudinii limbii din partea profesorului.

Profesorii noștri sunt specializați în metodica predării limbii germane pentru copii și își determină elevii să-și atingă obiectivele dorite.  Aceștia sunt formați continuu, participând în mod constant la cursuri de specializare sau inovații din domeniul educației și a materialelor de predare.

Cursuri germană copii preșcolari

Activitățile propuse în cadrul acestor cursuri sunt adaptate competențelor copiilor așa de mici și centrelor lor de interes. Unitățile de învățare sunt distractive, punând accent pe joc și joacă, dar familiarizându-i pe copii, în același timp, cu noțiuni primare de limbă germană. Copiii pornesc de la noțiuni disparate, pe care să le asocieze cu limba maternă, care sunt mai târziu integrate în propoziții gata făcute, ce ăi ajută că înțeleagă conntextul. Învățarea se face treptat cu ajutorul materialelor didactice specifice vârstei, ci datorită înclinației profesorilor noștri spre copii așa de mici.

Cursuri germană copii școlari

Cursurile pentru copii sunt organizate de asemenea pentru școlarii mici din mediul primar și apoi pentru cei din mediul gimnazial. Aceleași metode distractive vin în ajutorul profesorului, pentru a facilita achiziția cunoștințelor într-o manieră plăcută și ușoară. Copii ce învață limba germană la nivel primar ar trebui să atingă la final de ciclu nivelul internațional A1, iar cei ce finalizează ciclul gimnazial, ar trebui să atingă nivelul european A2.

În cadrul cursurilor noastre urmărim utilizarea celor 4 competențe ale copiilor, pentru a îi ajuta să atingă nivelurile solicitate de școală sau de societate. Suntem siguri, că prin varietatea de metode și materiale utilizate (jocuri, cântece, CD-uri, jocuri de rol), îi vom face pe copii să îndrăgească această limbă, ce și-a câștigat renumele de ”limbă grea”.

Împărțirea pe niveluri de achiziții acumulate :

Nivel A1 / Diploma - Goethe-Zertifikat A1: Fit in Deutsch 1
Diploma atestă capacitatea persoanei de a comunica și de a schimba informații simple dintr-un domeniu previzibil.
Nivel A2 / Diploma - Goethe-Zertifikat A2: Fit in Deutsch 2
Diploma atestă capacitatea de a utiliza o informație directă și simplă și de a se exprima într-un context cunoscut.
Nivel B1 / Diploma - Goethe-Zertifikat B1
Diploma atestă capacitatea limitată de a se exprima în situații curente și de a trata global o informație mai rar întâlnită.
Nivel B2 / Diploma - Goethe-Zertifikat B2
Diploma atestă capacitatea de a finaliza majoritatea intențiilor de comunicare și de a se exprima în legatură cu o gama largă de subiecte.
Nivel C1 / Diploma - Goethe-Zertifikat C1
Diploma atestă capacitatea de a comunica punând în evidență elemente pertinente și de nuanță și de a trata subiecte mai putin obișnuite.
Nivel C2 / Diploma - Goethe-Zertifikat C2: Großes Deutsches Sprachdiplom
Diploma atestă capacitatea de a se folosi de studii universitare sau de documente dense sub aspect cognitiv și de a utiliza nuanțat limba franceză la un nivel de performanță care, în anumite privințe, poate fi superior nivelului unui vorbitor nativ mediu.

Cursurile de limba germană se organizeaza tot timpul anului la sediul nostru din orașul Constanța Strada Eliberării nr. 7 sau prin contract la sediul institutiilor solicitante, în cazul cursurilor pentru adulți.

 

Înscrieri la telefon +40722267483, la adresa de email intelligent.learning@icloud.com sau completând formularul de mai jos: