Curs de limba spaniolă pentru copii

În centrul nostru vă oferim o varietate de cursuri pentru a învăța fluent și corect limba spaniolă, fie sub forma unor grupe mici, de maxim 5 copii, fie individual cu un program mai flexibil. Organizăm cursuri de limba spaniolă pentru copii pe nivelurile de cunoaştere a limbii– de la nivel de începători (A1), până la nivel de avansaţi (C1).

Cursurile noastre se desfăşoară pe tot parcursul anului, în module de aproximativ 6 luni, cu 1 ședință pe săptămână, sau, la cerere, de mai multe ori pe săptămână. Fiecare curs este susținut de manuale color, împreună cu multe materiale suplimentare, pe care profesorul de curs le consideră necesare la fiecare grupă sau curs individual.

Înscrierile au loc pe tot parcursul anului, iar cursanții sunt pregătiți pentru susţinerea examenelor de certificare DELE. Acestea sunt diplome oficiale, care acreditează cunoștințele de limba spaniolă și care sunt eliberate de către Institutul Cervantes, în numele Ministerului Educației și Formării Profesionale din Spania.

Pentru fiecare nivel de cunoaștere a limbii, la fel ca la restul limbilor din cadrul Uniunii Europene, sunt evaluate următoarele 4 competențe :

  •  înțelegerea orală;
  •  exprimarea orală;
  •  întelegerea scrisă;
  •  exprimarea scrisă.

 

Nivelul Denumire diploma Competențe
A1 DELE A1 Diploma atestă capacitatea persoanei de a comunica și de a schimba informații simple dintr-un domeniu previzibil.
A2 DELE nivel A2 Diploma atestă capacitatea de a utiliza o informație directă și simplă și de a se exprima într-un context cunoscut.
B1 DELE nivel B1 (inițial) Diploma atestă capacitatea limitată de a se exprima în situații curente și de a trata global o informație mai rar întâlnită.
B2 DELE nivel B2 (intermediar) Diploma atestă capacitatea de a finaliza majoritatea intențiilor de comunicare și de a se exprima în legatură cu o gama largă de subiecte.
C1 DELE nivel C1 Diploma atestă capacitatea de a comunica punând în evidență elemente pertinente și de nuanță și de a trata subiecte mai putin obișnuite.
C2 DELE nivel C2 (superior) Diploma atestă capacitatea de a se folosi de studii universitare sau de documente dense sub aspect cognitiv și de a utiliza nuanțat limba franceză la un nivel de performanță care, în anumite privințe, poate fi superior nivelului unui vorbitor nativ mediu.

 

Recunoaștere internațională

Diplomele de limbă spaniolă DELE sunt titluri cu caracter internațional, eliberate de Ministerul Educației și Formării Profesionale din Spania și sunt recunoscute în toată lumea de către firme private, camere de comert și sisteme de învățământ public și privat. Trebuie subliniat că utilitatea acestora este în principal legată de mediul educativ și profesional.

Înscrieri la telefon +40722267483, la adresa de email intelligent.learning@icloud.com sau completând formularul de mai jos: