Anca Daniela

Profesor de limba engleză, franceză și spaniolă

Numele meu este Anca Filipescu si am cea mai frumoasă meserie pe care și-ar putea-o dori cineva: sunt PROFESOR.

Predau cu entuziasm de peste 10 ani atat copiilor cat si adultilor, limba engleza si limba romana ca limba straina. Sunt o fire autodidactă, disciplinată și rabdatoare, însă și creativă și deschisă provocărilor noi. Ma bucur pentru fiecare reusita a cursantilor mei si invatam impreuna din fiecare greseala.

Încurajez gândirea logică, creativitatea,setea de cunoaștere precum și exprimarea libera. Cred că abordarea ludică, interactivă îi ajută pe cursanti să dezvolte abilități de care au nevoie în viața de zi cu zi și, în același timp, să își fixeze noțiunile de limbă. Consider că este responsabilitatea noastră, ca educatori, să îi cunoaștem și să îi înțelegem, adaptându-ne metodele de predare la nevoile lor.

Prin natura meseriei mele, sunt deschizător de drumuri sau poate doar continuatorul unui drum în formare…oricum ar fi, fac acest lucru cu plăcere, ambiție și devotament.

‘Learning another language is not only learning different words for the same things, but learning another way to think about things.”- Flora Lewis