Disponibilitate locală și națională

Cursuri naționale

Centru nostru Intelligent Learning își are sediul principal în orașul Constanța, unde am început doar cu pasiunea de a împărtăși cursanților noștri într-un mod cât mai plăcut noile cunoștințe de limbi străine. Această pasiune, alături de multă muncă, împreună cu experiența acumulată și aprecierea primită, ne-au ajutat să creștem și să evoluăm spre Centrul Intelligent Learning de azi, cu acoperire națională.

La sediul din orașul Constanța, Centrul Intelligent Learning oferă cursuri interactive și eficiente de limbi străine pentru copii, încă din primii lor ani de școlarizare. Mai departe suntem alături de adolescenții ce vor să exceleze în cunoașterea limbilor de circulație internațională, pentru a-și lărgi viitorul traseu profesional. De-a lungul cursurilor, îi formăm pentru susținerea examenelor internaționale de atestare a cunoștințelor de limbi străine, pentru fiecare nivel în parte, de exemplu, de tip Cambridge sau TOEFL pentru limba engleză, DELF sau DALF pentru limba franceză, Goethe Zertifikat pentru limba germană, sau Cervantes pentru limba spaniolă. Ne continuăm procesul de formare cu adulții studioși, care vor să își extindă competențele profesionale prin îmbunătățirea cunoștințelor de limbi străine și astfel a șanselor unui loc de muncă mai bun.

Cursurile noastre au loc atât la sediul nostru din orașul Constanța, unde oferim săli speciale pentru copii și pentru adulți, cât și la sediul clienților pentru cursuri individuale și în grupe mici pentru personalul din management sau TESA. Acoperirea locală s-a extins în acoperire națională, în urma sadisfacției clienților noștrii locali, ce au solicitat extinderea în celelalte orașe din România. Experiența națională ne-a învățat nevoile de competențe în domeniul corporate, iar acum putem fi alături de clienții noștri cu consiliere de specialitate și testări gratuite pentru a integra cât mai corect posibil noii cursanți pe nivelul fiecăruia de cunoștințe.

Serviciile noastre de consiliere vă ajută să aveți o imagine clară asupra nevoilor efective ale companiei dvs., deoarece vă învățăm ce înseamnă un curs de limbi străine, care sunt avantajele unui curs individual și ale unui curs organizat în grupă, ale unui program intensiv sau normal. Experiența și rezultatele noastre obținute de-a lungul timpului ne certifică a fi buni profesioniști în organizarea eficientă a cursurilor și vă garantăm că vom fi și alături de compania dvs. pentru a alege cel mai bun pachet de servicii.