Curs de limba engleză pentru companii

Intelligent Learning este partenerul celor care investesc în dezvoltarea profesională și personală a angajaților.

Cu o activitate din 2013, centrul nostru oferă cursuri de limbi străine pentru segmentul companiilor cu accent pe conversație și interactivitate. Segmentul de cursuri corporate a fost dezvoltat, îmbunătățit și diversificat continuu.

Astfel,  am introdus din 2023 platforma de comunicare și administrare a cursurilor, unde companiile beneficiare, prin reprezentantul departamentului de personal, vor avea acces în timp real, la conținutul fiecărui curs la care participă angajații săi și astfel pot urmări evoluția constantă a fiecărei grupe.

Cursurile urmăresc obiectivele și cerințele grupului de cursanți din firma, corporația sau instituția dvs.. Programa este personalizată, pliată pe nevoile și solicitările clienților noștri, deseori acestea combinând noțiunile generale de limbă cu cele specializate sau de comunicare în afaceri.

La jumătatea modulului și la finalul se organizează testări de evaluare a cunoștințelor acumulate, la care responsabilul de personal va avea acces oricând prin platforma noastră. Profesorul va prezenta un feed-back la mijloc de curs și la final, pentru fiecare cursant în ceea ce privește achizițiile acumulate și recomandările ulterioare.

Pentru materialele de lucru aplicate avem alături cele mai mari edituri educaționale din lume, având cei mai buni parteneri alături: editura Pearson pentru limba engleză și Hüber pentru limba germană.

Cursanții beneficiază de platforma de lucru online a fiecărei edituri, de exerciții interactive cu care pot exersa de oriunde și de transcript al cursului în caz de curs online. Toate corelate în platforme de lucru de la distanță ce pot fi accesate atât la cursul cu prezență, cât și la cel online.

Durată:
  • modul începător A1 sau A2: fiecare 40 ședințe
  • modul mediu B1 sau B2: fiecare 50 ședințe
  • modul avansat C1 sau C2: fiecare 60 ședințe
Cursanți în grupă: minim 3 – maxim 6
Organizare:
  • sediul Intelligent Learning Constanța
  • sediul clientului
  • online
Durată ședință: 90 minute
Înscrieri la telefon +40722267483, la adresa de email intelligent.learning@icloud.com sau completând formularul de mai jos: