English Business B1

Cursurile de engleză pentru afaceri oferă o serie de beneficii pentru persoanele care doresc să avanseze în carieră și să își îmbunătățească abilitățile de comunicare la locul de muncă. Aceste cursuri le oferă participanților competențele lingvistice și instrumentele necesare pentru a comunica eficient într-un cadru profesional de afaceri.

Înscriindu-se la cursuri de engleză pentru afaceri, persoanele își pot îmbunătăți capacitatea de a scrie e-mailuri, rapoarte și alte documente de afaceri clare și concise. Acest lucru nu numai că le va îmbunătăți imaginea profesională, dar le va crește și eficiența în transmiterea de informații către colegi, clienți și părți interesate.

În plus, cursurile de engleză pentru afaceri îi ajută pe participanți să își dezvolte abilitățile de vorbire și de prezentare, permițându-le să își exprime cu încredere ideile și opiniile în cadrul întâlnirilor, negocierilor și altor interacțiuni de afaceri. Acest lucru poate duce la creșterea oportunităților de avansare în carieră și la crearea de rețele în cadrul industriei lor.

În plus, cursurile de engleză pentru afaceri includ adesea cursuri de formare culturală și de etichetă, ajutându-i pe participanți să navigheze printre nuanțele comunicării internaționale în afaceri și să construiască relații solide cu clienți și parteneri din medii diverse.

În general, investiția în cursuri de engleză pentru afaceri poate aduce beneficii importante persoanelor care doresc să exceleze în cariera lor și să se evidențieze în mediul de afaceri competitiv de astăzi.

În acest curs veți intra în contact cu următoarele informații:

UNIT 1

VOCABULARY – Career choices

GRAMMAR/FUNCTION – Advice and suggestions

 

UNIT 2

VOCABULARY – Business Sectors

GRAMMAR/FUNCTION – Past Simple and Past continouous

 

UNIT 3

VOCABULARY – Project management

GRAMMAR/FUNCTION – Comparatives and Superlatives

 

UNIT 4

VOCABULARY – Global Markets

GRAMMAR/FUNCTION –Present Simple and Present Simple Passive

 

UNIT 5

VOCABULARY – Design and Innovation

GRAMMAR/FUNCTION –Present Perfect Simple with just, already and yet

 

UNIT 6

VOCABULARY – Safety and Security

GRAMMAR/FUNCTION – Modal verbs of prohibitions, obligation and no obligation

 

UNIT 7

VOCABULARY – Customer Service in the Airline industry

GRAMMAR/FUNCTION – Verb + to-infinitive or -ing

 

UNIT 8

VOCABULARY – Improving communication in the workplace

GRAMMAR/FUNCTION – First and second Conditional

Înscrieri la telefon +40722267483, la adresa de email intelligent.learning@icloud.com sau completând formularul de mai jos: