Curs Limba Spaniolă pentru adulți

steagul Spaniei

Limba spaniolă (español), numită uneori și limba casteliană (castellano), este o limbă romanică din subgrupul iberic. Această limbă se situează pe locul întâi ca cea mai vorbită limbă din lume conform numărului vorbitorilor care o au ca limbă maternă, fiind precedată doar de limba chineză. Mai mult de 450 de milioane de personae din lume o au ca limbă maternă sau a doua limbă oficială iar  Organizația Națiunilor Unite a ales-o alături de alte 5 limbi pentru a o utiliza în întrunirile sale.

Limba spaniolă ocupă, de asemenea, locul doi în topul celor mai studiate limbi din lume, după limba engleză, fiind învățată de cel puțin 14 milioane de elevi și studenți.

Atât spaniola, cât și alte limbi romanice, reprezintă o continuare modernă a latinei vulgare, limbă care a fost vorbită împreună cu latina cultă în fostul Imperiu Roman și care a pus bazele tuturor limbilor romanice moderne. Datorită propagării sale în America, spaniola este limba neolatină care a cunoscut cea mai largă răspândire în lume.

În centrul nostru, vă oferim o varietate de cursuri pentru a învăța fluent și corect limba spaniolă, fie în cursuri de grupe mici de maxim 5 cursanți, fie individual cu un program mai flexibil. Organizăm cursuri de limba spaniolă pentru adulţi pe toate nivelurile de cunoaştere a limbii– de la nivel de începători (A1) până la nivel de avansaţi (C1).

Cursurile noastre se desfăşoară pe tot parcursul anului în module de aproximativ 6 luni, cu 1 ședință pe săptămână, după-amiaza, sau, la cerere, de mai multe ori pe săptămână.

Pregătim cursanții pentru susţinerea examenelor de certificare DELE. Acestea sunt diplome oficiale, eliberate de către Institutul Cervantes în numele Ministerului Educației și Formării Profesionale din Spania, care acreditează cunoștințele de limba spaniolă.

Diplomele de limbă spaniolă DELE sunt structurate pe șase niveluri în concordanță cu Cadrul Comun European de Referință pentru Limbi:

Pentru a fi încadrați într-unul dintre cursurile noastre, pe nivelul de care aveți nevoie, cursanții adulți, sau cei care dețin deja cunoștințe de  limba spaniolă din alte surse, vor fi testați gratuit în cadrul centrului nostru.

Vă așteptăm la sediul nostru pentru a studia limba spaniolă într-o manieră antrenantă, ce pune accent pe comunicare și pe situațiile reale în care se poate afla un adult. Prin această metodă modernă de predare, profesorii nu sunt decât mijlocitori ai informației și moderatori ai discuțiilor dintre cursanți.

Pentru fiecare nivel de cunoaștere a limbii, la fel ca la restul limbilor din cadrul Uniunii Europene, sunt evaluate următoarele 4 competențe:

  •  înțelegerea orală;
  •  exprimarea orală;
  •  întelegerea scrisă;
  •  exprimarea scrisă.
Nivel A1 / Diploma - DELE A1
Diploma atestă capacitatea persoanei de a comunica și de a schimba informații simple dintr-un domeniu previzibil.
Nivel A2 / Diploma - DELE A2
Diploma atestă capacitatea de a utiliza o informație directă și simplă și de a se exprima într-un context cunoscut.
Nivel B1 / Diploma - DELE nivel B1 (inițial)
Diploma atestă capacitatea limitată de a se exprima în situații curente și de a trata global o informație mai rar întâlnită.
Nivel B2 / Diploma - DELE nivel B2 (intermediar)
Diploma atestă capacitatea de a finaliza majoritatea intențiilor de comunicare și de a se exprima în legatură cu o gama largă de subiecte.
Nivel C1 / Diploma - DELE nivel C1
Diploma atestă capacitatea de a comunica punând în evidență elemente pertinente și de nuanță și de a trata subiecte mai putin obișnuite.
Nivel C2 / Diploma - DELE nivel C2 (superior)
Diploma atestă capacitatea de a se folosi de studii universitare sau de documente dense sub aspect cognitiv și de a utiliza nuanțat limba franceză la un nivel de performanță care, în anumite privințe, poate fi superior nivelului unui vorbitor nativ mediu.

Recunoaștere internațională a diplomele de limbă spaniolă

Diplomele de limbă spaniolă DELE sunt titluri cu caracter internațional eliberate de Ministerul Educației și Formării Profesionale și sunt recunoscute în toată lumea de către firme private, camere de comert și sisteme de învățământ public și privat. Trebuie subliniat că utilitatea acestora este în principal legată de mediul educativ și profesional.

Diplomele de limbă spaniolă DELE sunt certificate complementare programelor învățământului oficial al limbilor străine în multe instituții și în plus reprezintă o sursă de promovare personală în domeniile academic și profesional. Diplomele de limbă spaniolă DELE sunt utile pentru a înlesni promovarea profesională și accesul la sistemul educativ din Spania și din cele peste 100 de țări în care se realizează acest examen.

 

Înscrieri la telefon +40722267483, la adresa de email intelligent.learning@icloud.com sau completând formularul de mai jos: