Curs Limba Franceză pentru copii şi adolescenți

Învățarea unei limbi străine poate fi distractivă și captivantă, iar cursurile oferite de Intelligent Learning sunt special concepute pentru a stimula imaginația și a dezvolta abilitățile lingvistice ale celor mici.

Cu ajutorul profesorilor dedicați, jocurilor interactive, cântecelor și ale poveștilor pline de aventură, copiii vor începe să exploreze minunata lume a limbii franceze într-un mod ușor și plin de bucurie.

Înscrieți-vă acum și oferiți-le celor mici oportunitatea de a-și deschide orizonturile și de a se bucura de aventura învățării unei limbi noi!

Franceza este vorbită în total de aproximativ 220 de milioane de oameni fie ca limbă maternă, ca limbă secundară sau ca limbă străină, în țările membre, asociate sau cu statut de observatoare din Organizația Internațională a Francofoniei (OIF).

În clasamentul numărului de vorbitori ai diferitelor limbi, franceza este pe locul al VI-lea în lume și pe locul al II-lea în Europa. Aceasta este limba oficială a 29 de țări, ocupând în această privință locul al II-lea după limba engleză.

Ca limbă străină, franceza este, după engleză, a doua cea mai învățată limbă din lume (de către 120 de milioane de oameni), în majoritatea țărilor. 5% din spațiul Internetului ar fi ocupat de limba franceză, fiind pe locul 6-8 printre limbile cele mai folosite.

Astfel cunoașterea limbii franceze poate deschide numeroase oportunități de a studia la licee cu predare bilingvă sau clase de franceză intensiv, sau de a studia la facultăți cu predare în limba franceza sau în străinătate, dar și pentru oportunitățile viitoare în cariera profesională.

In Centrul nostru școlarii mici și adolescenții se pot pregăti pentru susținerea examenelor de competență lingvistică DELF (Diploma de Studii în Limba Franceză) și DALF (Diploma Aprofundată de Limba Franceză), niveluri A1 – C2 definite în Cadrul Comun European de Referință (CECRL). Examenele de certificare DELF și DALF se vor susține în cadrul Institutului Francez.

Pentru a fi încadrați într-unul din cursurile noastre, pe nivelul de care are nevoie, cursanții mai mari sau cei care au mai învățat limba franceză din alte surse, sunt testați gratuit în cadrul centrului nostru. Școlarii aflați în primii ani de învățământ nu sunt testați, ci vor fi integrați în grupe asemănătoare vârstei și profesorul va decide la finalul primului curs, dacă acest copil se integrează bine în grupa respectivă sau are alte recomandări.

Vă așteptăm la sediul nostru pentru a studia limba franceză cu plăcere și în același timp pentru a putea obține certificările necesare înscrierii la colegiile, liceele sau facultățile dorite, fără a trece prin stresul examenelor specifice competentelor lingvistice. Daca școlarii obțin certificările internaționale DELF sau DALF înainte de finalizarea anilor terminali, clasele a 8-a și a 12-a, atunci aceștia se vor putea conventra mai ușor asupra examenelor de final de ciclu, respectiv  Examenul de Evaluare Națională sau Examenul de Bacalaureat.

Pentru fiecare nivel de cunoaștere a limbii franceze, la fel ca la restul limbilor din cadrul Uniunii Europene, sunt evaluate următoarele 4 competențe:

  • înțelegerea orală;
  • exprimarea orală;
  • întelegerea scrisă;
  • exprimarea scrisă.
Nivel A1 / Diploma DELF
Diploma atestă capacitatea persoanei de a comunica și de a schimba informații simple dintr-un domeniu previzibil.
Nivel As / Diploma DELF
Diploma atestă capacitatea de a utiliza o informație directă și simplă și de a se exprima într-un context cunoscut.
Nivel B1 / Diploma DELF
Diploma atestă capacitatea limitată de a se exprima în situații curente și de a trata global o informație mai rar întâlnită.
Nivel B21 / Diploma DELF
Diploma atestă capacitatea de a finaliza majoritatea intențiilor de comunicare și de a se exprima în legatură cu o gama largă de subiecte.
Nivel C1 / Diploma DALF
Diploma atestă capacitatea de a comunica punând în evidență elemente pertinente și de nuanță și de a trata subiecte mai putin obișnuite.
Nivel C2 / Diploma DALF
Diploma atestă capacitatea de a se folosi de studii universitare sau de documente dense sub aspect cognitiv și de a utiliza nuanțat limba franceză la un nivel de performanță care, în anumite privințe, poate fi superior nivelului unui vorbitor nativ mediu.

Mail: intelligent.learning@icloud.com

Înscrieri la telefon +40722267483, la adresa de email intelligent.learning@icloud.com sau completând formularul de mai jos: